Форумът на Ботевград!

powered by botevgrad.com
Дата и час: Съб Сеп 04, 2010 12:13 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2007 10:12 am 
Аватар

Biggie написа:
Гупи, опитвам се да ти кажа, че на държавата не и пука за теб, ако ще да и поискаш да ти развали 20ст на 2х 10ст няма да го направи

Ще ти ги развали веднага, и още как! Само че за услугата ще ти вземе 5 лева комисион, 20% ДДС, 2 лева акциз и 4 лева такса за броене. Ще трябва да представиш и декларация за произход на 20-те стотинки, сертификат за качество на монетата, удостоверение че не е фалшива и още няколко документа. :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Аз съм пич и съм хейтър! А ти хейтър ли си?
МнениеПубликувано на: Вто Яну 09, 2007 7:42 pm 
Аватар

GUPI_REC написа:
То сега нали това е новата мода, да се мрази. Мразим американците(а не виждаме колко са постигнали), мразим Джордж Буш, защото е президент на американците, мразим Слави Трифонов, защото човека се опитва да съживи съвременната българска телевизия със съвременни неща, мразим Биг Брадър, защото показва качествена извадка на народа, мразим контингента полицаи, които са съвестни и си вършат правилно работата, мразим Атлантис, защото ни осигуряват перфектен нет и когато има някое проблемче, сме способни да ги избием, абе като цяло хубаво е да мразим. Вие как мислите? Защо напоследък е модно да се мрази?

P.S. Мнения от цикачите, пишещи за бройката, не са желателни!

Колко не си добре!
Много глупаво разсъждаваш,само за интернета и полицията съм съгласен с теб!
Слави беше добър в началото,защото ни показа нещо ново,но сега вече се изчерпва.
А американците си ги знаем от край време,че са л......нари.
Гледай некой техен филм и се замисли за посланието,което той отправя.
Ето ти няколко(най използваните):америка е велика,тя държи съдбата на света,американската армия е непобедима и т. н.
Е как да не я мразиш???

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 10, 2007 9:51 pm 
Аватар

Ти си смешник за мен, псевдо - патриот, който си избива комплексите с висене по форумите и пишейки "България над всичко"...Можем само да завиждаме на американците за положението, в което се намират - и в стопански, и в соц. - икономически аспект...Жалко, че няма да ме разбереш.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Аз съм пич и съм хейтър! А ти хейтър ли си?
МнениеПубликувано на: Сря Яну 10, 2007 11:13 pm 
Rastafari

^^IYI^^ написа:
GUPI_REC написа:
То сега нали това е новата мода, да се мрази. Мразим американците(а не виждаме колко са постигнали), мразим Джордж Буш, защото е президент на американците, мразим Слави Трифонов, защото човека се опитва да съживи съвременната българска телевизия със съвременни неща, мразим Биг Брадър, защото показва качествена извадка на народа, мразим контингента полицаи, които са съвестни и си вършат правилно работата, мразим Атлантис, защото ни осигуряват перфектен нет и когато има някое проблемче, сме способни да ги избием, абе като цяло хубаво е да мразим. Вие как мислите? Защо напоследък е модно да се мрази?

P.S. Мнения от цикачите, пишещи за бройката, не са желателни!

Колко не си добре!
Много глупаво разсъждаваш,само за интернета и полицията съм съгласен с теб!
Слави беше добър в началото,защото ни показа нещо ново,но сега вече се изчерпва.
А американците си ги знаем от край време,че са л......нари.
Гледай некой техен филм и се замисли за посланието,което той отправя.
Ето ти няколко(най използваните):америка е велика,тя държи съдбата на света,американската армия е непобедима и т. н.
Е как да не я мразиш???

Да, пълно е с блудкави прояви на патриотизъм, но погледни нашите филми - всички "легендарни" исторически филми са пълни с такъв патриотизъм, че къде сме тръгнали да се правим на интересни...
А Гупи, остави го, явно и понятие си няма от география... не знам как му е начератана картата, но за разположението на милата ни Родина е по-правилно да се каже "България над Гърция и Турция!"

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа